Bancaire diensten

Onder bancaire diensten wordt begrepen consumptieve financieringen, spaardiensten en beleggen in zelf gekozen beleggingsfondsen.


Consumptieve financieringen.
Een consumptief krediet wordt in principe verstrekt op basis van uw inkomen en eventueel uw betaalgedrag in het verleden. Normaliter wordt door een bank niet om enige zekerheden gevraagd (zoals bij een hypotheek wel het geval is).
Uw moraliteit en eventueel betaalgedrag bij eerdere consumptieve kredieten worden getoetst bij Bureau Krediet Registratie te Tiel.

Er zijn meerdere vormen van consumptief krediet, te weten o.a.:
  • Doorlopend krediet
  • Persoonlijke lening
  • Particuliere lease


Welke vorm u het meest past is afhankelijk van uw eigen situatie op dat moment, en waarvoor het krediet gevraagd wordt.
Indien u meer informatie wenst over een consumptief krediet kunt u dat hier aangeven. Als uw bericht bij ons binnen is nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


Spaardiensten
In Nederland wordt op velerlei manieren gespaard voor allerlei bestedingsdoelen. Er kan gespaard worden voor een bepaalde aankoop, de studie van de kinderen of bijvoorbeeld uw eigen oude dag. Welke spaarwijze u voor welk doel het beste past, kan beter in een persoonlijk gesprek worden vastgesteld.
Via ons kantoor kunt u gebruik maken van een gewone spaarrekening, kapitaalverzekeringen en lijfrenteverzekeringen, al dan niet op beleggingsbasis. Ook door deel te nemen in een beleggingsfonds kunt u sparen.
Afhankelijk  van bijvoorbeeld de fiscale regels, het spaardoel en uw eigen financiële situatie kunnen we u een totaal-advies voorleggen. Heeft u interesse dan kunt u dat hier aangeven.Beleggingen
Een van de mogelijkheden om uw vermogen te laten groeien is beleggen. Beleggen kunt u naar eigen keuze zeer speculatief (het beleggingsrisico is dan hoger, maar ook de kans op rendement), maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een meer degelijke beleggingsvorm. Uiteraard zijn allerlei combinaties mogelijk.
 

Een greep uit enkele mogelijke beleggingsfondsen:

  • Wereldwijd aandelenfonds
  • High Tech aandelenfonds
  • Aandelenfonds Nederland
  • Obligatiefonds
  • Obligatiefonds
  • EuropaOnroerend Goed-fonds
  • Rentemarkt-fonds

Er zijn vele mogelijkheden uw vermogen gestaag te laten groeien. Uiteraard is een en ander afhankelijk van de wijze waarop de vermogensbeheerder met de beleggingen omgaat.
Het risico van beleggen is, zoals bij alle marktpartijen,  voor uw rekening. Door spreiding kunt u uw risico’s natuurlijk inperken.

Beleggen is vooral bedoeld voor sparen op de wat langere termijn. Kiest u voor een fonds met een hoog historisch rendement, dan is waarschijnlijk ook het beleggingsrisico hoog. Over het algemeen geldt dat het risico toeneemt met de kans op hoger rendement. Belegt u dus op korte termijn, dan kan door een tegenvaller ook uw rendement tegenvallen. Laat u niet verblinden door  mooie plaatjes (of praatjes) uit een verleden. Zorg voor een evenwichtige verdeling van uw vermogen.

Wilt u tijdens een gesprek meer te weten komen over de mogelijkheden dan kunt u dat hier aangeven. Na uw reaktie nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.